Verhuizen in tijden van Corona

Verhuizingen tijdens Corona beleid

We merken allemaal de gevolgen van het Coronavirus. We moeten zoveel mogelijk thuis blijven, maar hoe moet dat als u gaat verhuizen in tijden van Corona? De Verhuis-Butler heeft daarom passende maatregelen genomen om u zonder problemen te kunnen verhuizen in Corona tijd. Wij informeren u graag over onze maatregelen.

De ontwikkelingen gaan snel, daarom wordt informatie op deze pagina wekelijks geüpdate.

Inboedeltaxatie via video in tijden van Corona

Om uw aanstaande verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, is het nodig om een volledige lijst op te stellen met daarop alle te verhuizen spullen. Ook is het nodig dat wij een goed beeld hebben van uw huidige woonsituatie.

Op deze manier kunnen wij de benodigde hulpmiddelen en het juiste aantal verhuizers inzetten op de dag van uw verhuizing. Deze zogenaamde inboedeltaxatie laten wij op dit moment zoveel mogelijk virtueel plaatsvinden. Dit doen wij door middel van de videotaxatie

Vraag aan

Voordelen van de videotaxatie

Om de inboedeltaxatie alsnog door te laten gaan, hebben wij voor videotaxatie gekozen. Dit doen wij om de volgende redenen:

 1. Videotaxatie werkt gemakkelijk. Wij gebruiken Whatsapp en Facetime. Dit zijn over het algemeen apps die de meeste mensen al op hun mobiele telefoon hebben staan. U hoeft dus geen extra app te downloaden;
 2. Videotaxatie bespaart u tijd, het is een efficiënte manier om snel een inboedeltaxatie te laten plaatsvinden en u gemakkelijk uw inboedel aan ons laat zien;
 3. Videotaxatie is klant- en milieuvriendelijk. We hoeven tenslotte niet naar u toe te komen.

Vraag aan

Hoe werkt een videotaxatie?

Om de videotaxatie zo efficiënt als mogelijk te laten verlopen, hebben wij de volgende tips voor u:

 1. Zorg voor goede wifi of een 4G/5G verbinding. Een videotaxatie vraagt vrij veel van uw wifi. Zorg dus dat evt. andere personen in huis op dat moment even geen gebruik maken van uw wifi punt.
 2. De videotaxatie gebeurt via Whatsapp of Facetime. Whatsapp gebruiken we als u een Android toestel heeft. Heeft u een Apple device, dan kunnen we gebruik maken van Facetime.
 3. Omdat wij een zo volledig mogelijke lijst willen opstellen van alle te verhuizen spullen, vragen wij u tijdens de videotaxatie door elke kamer te lopen en alle meubels goed in beeld te brengen.
 4. Houdt u er rekening mee dat gesloten kasten mogelijk geopend moeten worden om de totale volumes te bepalen.
 5. Zorg dat u een rolmaat bij u heeft tijdens de videotaxatie. Mocht het nodig zijn dan kunt u ons eenvoudig de maten doorgeven van het betreffende object.
 6. Doe het licht aan in wat meer donkere ruimtes zodat wij ook daar een goed beeld hebben van alle te verhuizen spullen.

Tijdens het bezoek inventariseren we uw verhuiswensen. U kunt bij ons kiezen hoeveel u zelf wilt doen en hoeveel wij voor u mogen verzorgen. Wij verhuizen in Corona tijd natuurlijk graag de gehele inventaris voor u, zodat u zich niet nóg meer zorgen hoeft te maken in deze bijzondere tijd. De Verhuis-Butler is een gecertificeerd bedrijf met jarenlange ervaring.

Mocht blijken dat we na de videotaxatie, toch meer inzicht willen hebben in uw woonsituatie, dan zullen wij met passende maatregelen bij u langskomen. Dit doen wij om uw aanstaande verhuizing zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen.

Vraag een Videotaxatie aan

Onze maatregelen bij  afspraken op locatie in tijden van Corona

Mocht blijken dat wij toch bij u langs moeten komen om een duidelijk beeld te krijgen, dan treffen wij de volgende maatregelen.

 1. Nadat we de afspraak hebben gepland, bellen wij 1 dag voordat de afspraak plaatsvindt. Wij vragen u dan of u klachten ervaart, die gelinkt zouden kunnen worden aan het Corona virus. Mocht dit het geval zijn, dan plannen wij het bezoek uit voorzorg op een later moment;
 2. Mocht onze medewerker klachten ervaren die gelinkt zouden kunnen worden aan het Corona virus dan sturen wij een andere medewerker;
 3. Wij zorgen ervoor dat onze medewerker zijn handen goed heeft gewassen, u geen hand geeft en op ruime afstand van u blijft tijdens de inboedeltaxatie.
 4. Daarnaast dragen onze medewerkers handschoenen en beperken we het aanraken van uw objecten tot een minimum.

Tijdens het bezoek inventariseren we uw verhuiswensen. U kunt bij ons kiezen hoeveel u zelf wilt doen en hoeveel wij voor u mogen verzorgen. Wij verhuizen in Corona tijd natuurlijk graag de gehele inventaris voor u, zodat u zich niet nóg meer zorgen hoeft te maken in deze bijzondere tijd. De Verhuis-Butler is een gecertificeerd bedrijf met jarenlange ervaring.

Bel afspraak

Via onze online agenda, regelt u eenvoudig en snel een online videotaxatie.

Hiermee krijgt u:

 • Een goed beeld wat De Verhuis-Butler voor u kan doen voor een zorgeloze verhuizing
 • Een vrijblijvende offerte, zodat u kunt vergelijken
 • Onze Gratis verhuischecklist

Maak een virtuele opname/taxatie afspraak

Verhuiskosten berekenen

Wilt u graag weten wat een verhuizing kost? Doorloop dan eenvoudig onze online Verhuiskosten indicatie tool. U kunt daarmee uw persoonlijke situatie aangeven en onze calculator stuurt u nadat u de stappen hebt doorlopen een vrijblijvende indicatie of offerte.

U krijgt een goede prijs zonder verrassing achteraf! En u krijgt tevens onze verhuischecklist toe gestuurd!

Bereken direct uw verhuisprijs