Verhuisbedrijf Vlaardingen

Gaat u verhuizen in- van of naar Vlaardingen? Als verhuisbedrijf zijn wij gespecialiseerd in particuliere en zakelijke verhuizingen in Zuid Holland. Zo hebben wij ook al verschillende tevreden klanten in Vlaardingen. Of u nu alles door ons wilt laten verhuizen of slechts een gedeelte van uw inboedel. De Verhuis-butler staat voor u klaar.

Verhuizen naar Vlaardingen

Vlaardingen

Vlaardingen is een stad en gemeente aan de Nieuwe Maas in het Rijnmondgebied, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Tot 2015 maakte Vlaardingen deel uit van de Stadsregio Rotterdam. Vlaardingen is vooral bekend als haringstad. De visserij (op haring, ansjovis en kabeljauw) is echter verleden tijd

Wijken in Vlaardingen

Vlaardingen is opgedeeld in acht wijken:

 • Centrum
 • Westwijk (met de Krabbeplas in het uiterste westen)
 • Vettenoordse Polder (deels industrie)
 • Oostwijk
 • Vlaardinger Ambacht/Babberspolder
 • Holy-Zuid
 • Holy-Noord
 • Broekpolder (voornamelijk groenvoorzieningen)

Waar u ook naartoe gaat verhuizen in Vlaardingen. De Verhuis-Butler. Staat voor u klaar om het tot in de puntjes voor u te verzorgen.

Het vakkundige verhuisbedrijf voor Vlaardingen

Wij weten hoe belangrijk een goede planning en voorbereiding zijn. Wij staan erom bekend uitstekende service tegen een scherpe prijs te leveren. Bent u benieuwd wat uw verhuizing in Vlaardingen kost?

Binnen 5 minuten weet u waar u aan toe bent als u gebruik maakt van onze verhuiskosten tool.

De Verhuis-Butler heeft jarenlange ervaring met verhuizingen in Vlaardingen voor zowel particulieren als bedrijven. Ook scholen en zorginstellingen zijn bij ons aan het juiste adres. De kernwaarden die ons kenmerken zijn: betrokkenheid, service en vertrouwen.

Geen verhuizing is hetzelfde. Wij passen ons daarom volledig aan op uw specifieke situatie en wensen. We zorgen voor een vlekkeloze verhuizing zodat u tijd overhoudt voor andere zaken.

Toch liever zelf doen? Het is bij ons ook mogelijk om verhuiskratten te huren.

Verhuiskosten Vlaardingen

Op regelmatige basis krijgen wij de vraag wat de verhuiskosten zijn die wij hanteren in Vlaardingen. De verhuiskosten hangen echter samen met uw specifieke woonsituatie.

Geen verhuizing is hetzelfde, ieders woonsituatie is weer anders. Het maakt een groot verschil of u samenwoont of wanneer uw gezin uit 2 volwassenen en 2 kinderen bestaat. Daarnaast is er een groot verschil of u op de begane grond woont, op de eerste verdieping of hoger.

 In dat geval moeten wij materieel inzetten zoals een verhuislift. Om inzicht te krijgen in uw verhuiskosten in Vlaardingen kunt u onze slimme calculator doorlopen, dan heeft u binnen 5 minuten inzicht in uw verhuiskosten.

Daarnaast kunt u ervoor kiezen een aantal grote items (denk aan zware kasten, piano’s of bank) door ons te laten verhuizen en de rest zelf te doen.
Om dit snel voor u inzichtelijk te maken hebben wij een slimme rekentool ontwikkeld.

Bereken uw verhuiskosten

Opslag voor uw verhuizing naar Vlaardingen

Soms sluit de opleverdatum van uw nieuwe huis niet helemaal aan of heeft u tijdelijke opslag nodig. Wij bieden daarvoor opslagcapaciteiten aan van 8 m3 tot 45 m3. Hoe gaat dit in zijn werk? Onze wagens worden bij u voorgereden met de opslagbox. Daarna worden ze door ons of door uzelf ingeladen en zolang als nodig opgeslagen.

In en rond de verhuisopslagruimte is 24 uurs videobewaking aanwezig en zijn roken en open vuur verboden. In onze opslag is het nooit kouder dan 10 graden. U kunt er dus gerust kleding, hobbyspullen of uw persoonlijke archief opslaan.

Wilt u een opslag aanvragen?

Wij zijn er om u te ontzorgen en regelen alles snel en voordelig.

Download hier gratis de Verhuizen checklist zodat u een goed overzicht heeft van alle te regelen zaken voor uw verhuizing.


Klanten beoordelen ons daarom ook met een >>>

Bel afspraak

Via onze online agenda, regelt u eenvoudig en snel een online videotaxatie.

Hiermee krijgt u:

 • Een goed beeld wat De Verhuis-Butler voor u kan doen voor een zorgeloze verhuizing
 • Een vrijblijvende offerte, zodat u kunt vergelijken
 • Onze Gratis verhuischecklist

Maak een virtuele opname/taxatie afspraak

Verhuiskosten berekenen

Wilt u graag weten wat een verhuizing kost? Doorloop dan eenvoudig onze online Verhuiskosten indicatie tool. U kunt daarmee uw persoonlijke situatie aangeven en onze calculator stuurt u nadat u de stappen hebt doorlopen een vrijblijvende indicatie of offerte.

U krijgt een goede prijs zonder verrassing achteraf! En u krijgt tevens onze verhuischecklist toe gestuurd!

Bereken direct uw verhuisprijs