Certificaten van De Verhuis-Butler

Erkende Verhuizers

De Verhuis-Butler het verhuisbedrijf uit Capelle aan den IJssel is aangesloten en gecertificeerd door de (branche) Organisatie de Erkende Verhuizers.De Verhuis-Butler het verhuisbedrijf uit Capelle aan den IJssel is aangesloten en gecertificeerd door de (branche) Organisatie de Erkende Verhuizers.

Als Erkende Verhuizer voldoen wij aan de kwaliteitseisen van branchekeurmerk Erkende Verhuizers op het gebied van kwaliteit, goede consumentenvoorwaarden, veiligheid en milieu.

Hierop worden wij regelmatig op getoetst, het toezicht is geheel onafhankelijk. Zolang wij voldoen aan alle eisen behouden wij ons predicaat. Hiermee houden wij onze kwaliteitslabel in stand.

Alleen Erkende Verhuizers mogen dit predicaat voeren met bijbehorend beschermd woord-/beeldmerk, zoals het logo van de Erkende verhuizers.
Ter controle: ons bedrijf op de site van de Erkende Verhuizers.

MKB Nederland Rotterdam Rijnmond

MKB Nederland Rotterdam Rijnmond

 

 

 

 

 

 

Vakmanschap en betrokkenheid

Door onze jarenlange ervaring als verhuisbedrijf in Capelle aan den IJssel, kunnen we zowel bij kleine als grotere verhuizingen kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. 
De verhuizers die bij u over de vloer komen zijn betrokken, geschoold en vakkundig. We vinden het bovendien belangrijk om onze helden een goede werkplek te bieden en ze ook persoonlijk te helpen ontwikkelen.