Video Taxatie Whatsapp ons! Mail ons! Bel ons!

Verhuiskratten

Duurzaam verhuizen met verhuiskratten?

Kent u dat, die verhuisdozen die helemaal volgepakt zijn en dan kapot scheuren op het moment dat u ze optilt? Dat voorkomt u met kunststof verhuiskratten. Die zijn super stevig en scheuren nooit.

Daarnaast zijn kunststof verhuiskratten hét duurzame alternatief voor de kartonnen verhuisdoos. Waarom is kunststof duurzamer dan karton? Dat komt doordat de kunststof verhuiskratten veel langer meegaan (gemiddeld 10 tot 12 jaar) dan de traditionele kartonnen verhuisdozen. De kartonnen verhuisdoos scheurt relatief snel en wanneer er teveel tapes op zijn geplakt, gooien de meeste verhuisbedrijven ze weg. Wist u trouwens dat er jaarlijks bijna 35 miljoen kartonnen verhuisdozen worden verbruikt? Zonde!

Dat kan anders! Daarom werkt De Verhuis-Butler graag met deze duurzame verhuiskratten.

Duurzame verhuiskratten huren?

Duurzame verhuiskratten huren?

Gaat u binnenkort verhuizen en kunt u die duurzame verhuiskratten goed gebruiken? Huur ze dan meteen op onze website.

Ook vindt u in deze webshop een ruim assortiment aan verhuisspullen die u nodig hebt om uw verhuizing succesvol te laten zijn. Denk aan sealfolie, inpakpapier, (verwijderbare) labels om op de verhuiskratten te plakken.

lees meer over het huren van verhuiskratten 

Toch liever wat extra hulp bij het verhuizen nodig?

Het liefste ontzorgen we u helemaal bij de verhuizing. We rollen als het ware de rode loper voor u  uit, naar uw nieuwe woning. Wilt u uw totale verhuizing door ons laten verzorgen en bent u benieuwd wat dit gaat kosten?

Bereken het snel in onze verhuiskosten calculator