INBOEDELOPSLAG

De Verhuis-Butler biedt opslagboxen op maat. Wij bieden capaciteiten van 8m3 tot 45 m3 bij u op locatie.

Wordt uw nieuwe woning/pand niet op tijd opgeleverd of gaat u verbouwen?

De Verhuis-Butler biedt opslagboxen op maat. Wij bieden capaciteiten van 8m3 tot 45 m3 bij u op locatie.
De wagens worden bij u voorgereden. Daarna worden ze door ons of door uzelf ingeladen en zolang als nodig opgeslagen. Dient er meer opgeslagen te worden, dan komen wij met meerdere opslagwagens en zorgen zo voor een oplossing op maat. U kunt hierbij denken aan het huren van een tijdelijke verhuisopslag. In de opslagruimtes van De Verhuis-Butler zijn uw spullen veilig, verwarmd en droog.

In en rond de verhuisopslagruimte is 24 uurs videobewaking aanwezig en zijn roken en open vuur verboden. In de opslagruimtes is het nooit kouder dan 10 graden. U kunt er dus gerust kleding, hobbyspullen of uw persoonlijke archief opslaan.

Zelf spullen brengen naar de verhuisopslag of het overlaten aan De Verhuis-Butler?

Wij zouden De Verhuis-Butler niet zijn als we u zoveel mogelijk hulp bieden bij het verhuizen. Wij willen u graag ontzorgen. Huurt u bij ons een verhuisopslag dan is er de mogelijkheid om zelf uw spullen in de verhuisopslag te brengen óf wij verzorgen uw verhuizing, brengen de spullen naar de  verhuisopslag en leveren de spullen in uw nieuwe huis op een door u gekozen datum en tijdstip.

Hoe is de toegang geregeld?

Uw eigendommen slaan we op in onze afgesloten ruimte en staan daar dus perfect veilig. Wilt u af en toe spullen toevoegen aan de opslag of juist uit de opslag halen? Dat is geen probleem. U neemt contact met ons op en wij zorgen ervoor dat op het afgesproken tijdstip uw opslagruimte klaar staat in onze opslagfaciliteit.

Tip: Geef even aan uw verzekering door dat u spullen hebt opgeslagen in onze opslag. Dan zijn ze gewoon goed verzekerd.

Wat kost het huren van een verhuisopslag bij De Verhuis-Butler?

Wij hanteren het tarief vanaf €10,- incl. btw per per 1m³ per 4 weken. Daarnaast hanteren wij kosten per bezoek te weten € 50,- incl. btw., waarbij het eerste bezoek gratis is.

Direct een verhuisopslag huren?

Maak nu een afspraak voor het ophalen en opslaan van uw inboedel.

Vraag verhuisopslag aan