Video Taxatie Whatsapp ons! Mail ons! Bel ons!

Een verhuizing zonder stress wie wil dat nou niet?

Wij van De Verhuis-Butler verhuizen jou binnen Nederland maar ook naar het buitenland waarbij jij geheel ontzorgt wordt. Wij zijn jouw hulp bij het verhuizen. Een verhuizing zonder stress wie wil dat nou niet?

Bereken het zelf

Hoe gaan we te werk?particuliere verhuizing

In deze tijden proberen we u door middel van videobellen een scherpe offerte aan te bieden. Is videobellen voor u niet mogelijk, dan komen wij met passende maatregelen alsnog bij u langs.
Tijdens het videogesprek bespreken we ook uw verhuiswensen. Bij ons kunt u kiezen hoeveel u zelf wilt doen en hoeveel wij voor u mogen verzorgen.
Zo kunt u ervoor kiezen om alleen de grote meubelstukken door ons te laten verhuizen. Maar wij verhuizen natuurlijk ook graag uw gehele inventaris.
De Verhuis-Butler is een gecertificeerd bedrijf met jarenlange ervaring.

Wij verzorgen ook meubeltransporten vanaf o.a. IKEA, Seats and Sofas en Alexandrium III.

 

prive verhuizing

Hulp bij het verhuizen

Verhuizen is voor veel mensen een grote stap. Het wordt als stressvol ervaren en er komt veel bij kijken. Zo is een goede voorbereiding erg belangrijk. Maar hoe bereid u nou alles voor terwijl u ook al zo druk bent met het werk en uw gezin? Daarom heten wij nou De Verhuis-Butler, wij zijn uw hulp bij het verhuizen. Als vakkundig verhuisbedrijf staan we voor u klaar en voorzien we u van deskundig advies en bieden wij oplossingen voor al uw verhuisuitdagingen. 

Voor elke situatie bieden wij een oplossing; zo hebben wij speciale verhuisliften zodat uw piano of die ene speciale, zware kast veilig naar beneden kan worden vervoerd.

Heb je tijdelijk opslag nodig? Geen probleem, wij slaan je inboedel graag tijdelijk voor je op.

Heeft u tijdelijke opslag nodig? Geen probleem, wij slaan uw inboedel graag tijdelijk op in onze geconditioneerde verhuisopslag.

Bereken snel wat jouw verhuizing kost

Heeft u interesse om uw verhuizing door ons te laten verzorgen maar wilt u graag weten wat dit kost? Bereken hier dan snel wat uw verhuizing kost met onze slimme calculator.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op