Video Taxatie Whatsapp ons! Mail ons! Bel ons!

ZAKELIJK VERHUIZEN

De Verhuis-Butler Erkende Verhuizer uit Capelle aan den IJssel

Wij staan tot uw dienst bij iedere bedrijfsverhuizing

Heeft u plannen om binnenkort uw bedrijf te gaan verhuizen naar een andere locatie? Realiseert u zich dat dit een groot project kan zijn. Een project opzetten en een projectplanning bijhouden is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast wilt u zich richten op het goed draaiend houden van uw business. Wij van De Verhuis-Butler zijn bedreven in het runnen van zakelijke projecten en dan met name MKB verhuizingen.Zakelijk verhuizen Rotterdam

Een bedrijfsverhuizing vraagt nauwkeurige planning 

Wij maken in samenspraak met u een nauwkeurige planning en houden ons daar ook aan. Er zijn veel zaken waar er aan gedacht moet worden, denk aan.. wanneer uw bedrijfsverhuizing moet plaatsvinden op een werkdag of juist in het weekend. Wenst u per afdeling te laten verhuizen of alles in één keer. Zijn er zaken die (geedeltelijk) in de opslag moeten of wellicht naar verschillende locaties. Wij kunnen u adviseren maar ook alles uit handen nemen. Vraag direct verhuisofferte voor uw bedrijfsverhuizing aan.

Bedrijfsverhuizing draaiboek en checklist..

Bij het organiseren van een gesmeerde bedrijfsverhuizing, kunnen wij samen met u een draaiboek opstellen of u kiest ervoor deze zelf te schrijven en laat ons meelezen. Ook voorzien wij u van een bedrijfsverhuizing checklist zodat u zeker weet dat alles op de dag van de verhuizing helemaal klaar staat voor de bedrijfsverhuizing. 

Contact ons direct voor een offerte op maat.