Erkende verhuizers

De Verhuis-Butler is aangesloten bij de organisatie van Erkende Verhuizers. Dit betekent dat wij als verhuisbedrijf moeten voldoen aan verschillende eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid.

Voordelen Erkende Verhuizers

De meeste mensen kennen inmiddels het begrip Erkende Verhuizer, maar niet iedereen schakelt voor zijn of haar verhuizing een erkend verhuisbedrijf in.

Belangrijke kenmerken van een Erkende Verhuizer:

  • De Erkende Verhuizer is een gediplomeerd vakman.
  • De Erkende Verhuizer heeft verstand van het verhuizen van speciale objecten.
  • De Erkende Verhuizer is goed verzekerd.
  • De Erkende Verhuizer is aangesloten bij de Geschillencommissie Verhuizen.

 

Om voor de titel Erkend in aanmerking te komen moet je een goed vakman zijn.

 

De vereisten zijn: 

  • Er wordt uitsluitend gewerkt met vakbekwaam personeel.
  • Beschikking over de nodige hulpmaterialen en het juiste gereedschap.
  • De verhuiswagens worden niet voor andere transporten gebruikt en zijn dus goed schoon.
  • Verhuizers houden zich aan afspraken en afgesproken tijden.

Garantiecertificaat

Bekijk de garantiecertificaat pagina voor de verschillende garanties waaraan wij als erkend verhuisbedrijf aan moeten voldoen.
Dit garantiecertificaat wordt regelmatig onafhankelijk getoetst. Ook u kunt mee toetsen, door middel van het reviewsysteem van Klantenvertellen.nl.

 

Verhuis Indicator

Bent u benieuwd wat een verhuizing kost? Probeert u dan gratis en vrijblijvend onze Verhuis Indicator uit! U vult eenvoudig en binnen 5 minuten uw gegevens in, doorloopt de indicator, en geeft aan wat u verwacht nodig te hebben om te kunnen verhuizen. Daarna ontvangt u een mail van ons met een prijsindicatie en onze verhuis checklijst er bij. U kunt zelfs kiezen voor een oriënterende indicatie, waarbij u niet direct benaderd wordt.

Anders kiest u voor de offerte optie. Dan gebruiken we de gegevens om eventueel samen met u, uw indicatie te bespreken. Onze Verhuis indicator is een prachtig en uniek hulpmiddel,maar de praktijk is soms weerbarstig. 

Wilt u geen onverwachte kosten achteraf? Dan bieden wij u een vrijblijvende Video taxatie aan. Via de agenda op onze website kunt u zelf een Video taxatie inplannen.