Video Taxatie Whatsapp ons! Mail ons! Bel ons!

Aangescherpte maatregelen omtrent het Coronavirus

Het Coronavirus en de aangescherpte maatregelen die de overheid 14 december 2020 heeft ingesteld, hebben ingrijpende gevolgen voor de maatschappij. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u zich misschien afvraagt hoe het zit met mijn a.s. verhuizing? De verhuizing is in vele gevallen onvermijdelijk en noodzakelijk. Graag geven wij u duidelijkheid hoe De Verhuis-Butler hiermee omgaat.

Het goed nieuws is; Uw geplande verhuizing kan gewoon doorgang vinden, maar wel onder de volgende voorwaarden en aandachtpunten;

  • Wij verhuizen met mondkapjes.
  • Wij houden 1,5 meter afstand tot de klant.
  • Wij beschikken over voldoende desinfectie middelen.
  • Wij schudden geen handen.
  • Indien mogelijk verzoeken wij u om maximaal 1 gezinslid per huishouden op een van de laad/loslocaties aanwezig te laten zijn.
  • Wij vragen u om ziekte gevallen in het huishouden uiterlijk 1 werkdag van te voren te melden.
  • Indien wij het vermoeden hebben dat er toch iemand ziek is, kunnen wij besluiten om de verhuizing niet aan te vangen.
  • Wij zetten, indien mogelijk extra vervoer in, om de risico`s te beperken tot het spreiden van het virus en daardoor met max twee personen in een voertuig plaats te nemen..

 

Omgekeerd kunt u er op vertrouwen dat zieke verhuismedewerkers ook worden thuisgehouden. Bij twijfel worden zij onderworpen aan een snel test. De gezondheid van onze medewerkers en onze klanten staat voorop!

Wat te doen bij uitstel? Bij corona klachten kan in gezamenlijk overleg ook worden besloten om uw verhuizing uit te stellen. Wij zullen ons hier flexibel in opstellen en samen met u een nieuwe afspraak plannen.

Verhuizing annuleren? Mocht u besluiten om de overeengekomen verhuizing te annuleren, dan bent u hiervoor een schadevergoeding verschuldigd conform de AVVV, art 13.

 

Ik wil geen verkoper aan huis? Als een van de eerste verhuisbedrijven in Europa biedt De Verhuis-Butler sinds begin dit jaar u de mogelijkheid om uw taxatie online te doen. Zie https://www.deverhuisbutler.nl/verhuizen/agenda om gemakkelijk uw agenda te en die van ons af te stemmen in te plannen.

Voor overige vragen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Blijf gezond, De Verhuis-Butler

010-8483904.